NFL Super Wild Card Weekend: Cumartesi Günkü Oyunların En Çok Kazananları ve Kaybedenleri

NFL Super Wild Card Weekend: Cumartesi günkü oyunların en çok kazananları ve kaybedenleri

New England Patriots, sadece bir ay öncesine kadar AFC'nin 1 numarasıydı. Sezon sonrası sadece bir gün sonra, çuvalladılar, zamansız çöküşleri ve buz gibi bir gecede nefret ettikleri rakipleri Buffalo Bonoları tarafından sahadan süpürüldüler.

Bono sezona Kansas City Chiefs'in AFC'deki üstünlüğüne en büyük tehdit olarak başladıysa, Super Wild Card Weekend'in ilk günü başka bir olası engel sundu. Cincinnati Bengals, Las Vegas Raiders'a karşı tırnak yiyerek devam etti ve başka bir genç oyun kurucu olan Joe çıktı ve Patrick Mahomes'e meydan okumak için . Mahomes, Burrow ve Josh Allen'ın önümüzdeki on yıl boyunca konferans için savaşacak olmaları harika bir ihtimal. Belki Mac Jones sonunda onlara katılır. Ancak cumartesi günkü maçlar Patriots'ı yeniden yapılanmalarına ve Raiders'ı başka bir revizyona soktu.

KAZANANLAR

Cincinnati: Paul Brown Stadyumu tarihinin en büyük kalabalığı, ilk çeyrekte üç Raiders'ın yanlış başlamasına neden oldu, asla oturmadı ve asla bırakmadı. Bu, on yıllarca süren beyhude bir şeytan çıkarma gibi geldi ve Bengals'e 31 yıl içinde ilk playoff zaferini kazandırdı. Bengals koçu Zac Taylor, tüm şehre bir hediye verdi.

Joe Burrow: Burrow’un, ilk playoff maçında 244 yard ve iki TD için 24/34'tü ve oyun sonrası soğuk tavrı, beklediği şeyin tam olarak bu olduğunu gösteriyor. Geri kalanımız da bunu beklemeli. En iyi beş oyun kurucu şimdi Bengals için oynuyor.

Josh Allen: Pas attı, ayak bileklerini kırdı. Cumartesi gecesi Bills oyun kurucunun yapamayacağı hiçbir şey yoktu. Allen tek kişilik bir yıkım ekibiydi- 308 yarda fırlatma ve 66 yarda daha koşma- ama Bono'nun hücumu toplu olarak durdurulamazdı. İlk yarıdaki dört eşyasının her birine birer gol attılar ve 27-0 öne geçtiler. Oyunu Mac Jones'un ellerine teslim etmek isteyen Bonolar için bir dönüm noktasıydı. Bono, bu sezon bu takımlar arasındaki ilk kısmının üçüncü çeyreğinin başlarından beri Patriots’lara karşı kumar oynamadı. Bills, mükemmel bir hücum performansıyla bitirdi ve diz çökene kadar her zaman bir gol attı. Bono savunma mücadelesi Harrison Phillips "Bu kulağa Pop Warner'ın yaptığı bir şey gibi geliyor. Belki Madden'de yapmışsındır" diyerek saldırıyı övdü.

Micah Hyde: The Bills güvenliği, görebileceğiniz en atletik ve zamanında oynanan oyunlardan biri nedeniyle olağanüstü bir genel savunmasından ayrılıyor. Bono bir TD ile öndeyken, Patriots oyuna ilk sahip olduklarında topu istedikleri gibi hareket ettirirken, oyun kurucu Mac Jones, Patriots'a Bono'nun 34 yard çizgisinde bir ilk vuruşu yaptı. Nelson Aholor'a doğru bir pas, sol yan çizgiden aşağı doğru - geniş açık - bitiş bölgesine doğru ilerliyordu. Hyde bir açı yaptı ve Agholor'un karşılaşacağı noktaya koştu. Topu sonuna kadar takip eden Hyde, Willie Mays tarzı bir yakalama yaptı ve belirli bir golü Patriots’ların erken ivmesini sona erdiren dudak uçuklatan bir müdahaleye dönüştürdü. Patriots’ların hücumu asla ritmine kavuşamadı.

Bills'in koordinatörleri: Hem hücum koordinatörü Brian Daboll hem de savunma koordinatörü Leslie Frazier, başkoçluk işleri için adaylar. Bu oyun özgeçmişlerinde güzel bir satır olacak.

The Patriots: Evet, wild-card oyununda elendiler, ancak Patriots bir sezonda yeniden inşa edildi ve çaylak bir oyun kurucu ile playofflara gitti. Bu oyun kusurlarını ortaya çıkardı, ancak bu, Tom Brady'nin bu oyun dışında, bir ölçüde bir kazançtır.

KAYBEDENLER

Bengals'in kırmızı bölge hücumu: Kazanan bir takım hakkında bunu söylemek garip, ancak Bengals sahada çok fazla puan bıraktı, Derek Carr'ın beceriksizliğini takiben saha gollerine yerleşti ve Raiders'ın 45 yard çizgisinde bir koşuya başladıktan sonra, izin verdi. Raiders, Bengals'ın ilk yarıyı domine etmesinden sonra etrafta dolaşmaya başladı. Daha sonra, Raiders'ın 25 yard çizgisinde ve 10 yard çizgisinde uzun bir koşu yaptı ve Bengals'e 7 dakikadan daha az bir süre ile iki gol atma şansı verdi. Bengals, Raiders'a karşı paçayı sıyırdı, ancak ilerledikçe ve daha iyi rakiplerle karşılaştıkça, kırmızı bölge mücadeleleri onlar zora sokabilir.

The Raiders: Özellikle maçın sonunda çok az pas atışı yapan, sakatlıklarla tükenmiş bir savunma hattına karşı galibiyeti çalmak için kaçırılmış büyük bir fırsat. Sezonu Bengals'in 9 yarda çizgisinden dördüncü aşağı bir müdahale ile bitirmenin ve 29 saniye kala topu pik yaparak kaybetmenin ötesinde, Raiders şimdi büyük olasılıkla önemli değişiklikler içeren bir sezon öncesi dönemine giriyor. Geçici antrenör Rich Bisaccia, Raiders'ı bir arada tutmak ve inanılmaz kargaşayla geçen bir sezonun ardından onları playofflara sokmak için takdire şayan bir iş yaptı, ancak Raiders'ın tam bir antrenör araştırması yapması bekleniyor. Ve sonra Raiders ve Derek Carr geleceği hakkında kararlar alınması gerekecek.

Hakemlik: Ligin bir maç sırasında tartışmalı bir düdük hakkında bir açıklama yapacağını söylemesi asla iyi değildir. Bengals'in TD pası sırasında yanlışlıkla gelen bir düdük, düdüğün TD yapıldıktan sonra geldiğini söyleyen açıklamayı gerekli kıldı, ancak video tekrarı durumun böyle olmadığını öne sürdü. Oyunun yönetimi bunun ötesinde dağınıktı (yetkililer, Bengals topu yakalarken Raiders'a bir mola verdi, ardından aynı oyunda Burrow'a geç gelen bir vuruş gibi görünen bir şeyi görmezden geldi). Hakemlik, asla bir oyundan sonra ve özellikle bir playoff maçından sonra hikaye olmamalıdır. Ne yazık ki…

The Patriots: Özellikle savunma açısından utanç verici bir performans. Allen, adam-adama kapsama alanını yedi ve Matt Judon, 26 yarda giden erken bir Allen ayakkabının tozunu yuttu. Geçiş hücumunun çöküşü, ölümlerine güçlü bir şekilde katkıda bulundu. Son dört kayıplarında sadece iki çuvallamaları vardı. Ancak Bills, Patriots’ların yavaş görünmesine neden oldu ve alan oyuncularının sayı eksikliğini ortaya çıkardı.

Alıntı: NFL

Önceki İçerik Sonraki İçerik
Yorum Yok
Yorum Yap
Yorum Url